Då man älskar vinter

 
Tjolahoop!
Längesen jag pratade med er, livet flyter på eller så känns det i alla fall. Har precis skickat iväg ansökan till gymnasiet, så det är otroligt spännade, och det händer mer spännande saker. I helgen ska jag åka iväg och hämta konsert biljetter, kan ni gissa till vilken konsert??, AVICII otroligt coolt!! En annan spännande sak som har hänt är att jag och min klass har fått klasströjor, så fina!. Händer mycket mer spännande saker men det tänker jag inte berätta om än.
Nu måste jag gå, ska åka till åre och hämta syster, älskar att åka bil i mörker så jag erbjöd mig som sällskap till pappa. 
KRAM, OCH ERA LIV OCKSÅ LEKER!
 


Winter edit

 
 
 
 
 


Vatten i fast form

 
 


Winter wonderland

 
Hej,
Ett nytt år med nya löftet och underbara upplevelser. Så eftersom jag har blivti sämrre på att updatera här har jag bestämt mig för att sluta pressa mig själv till att uppdatera. Jag kommer att uppdatera när jag
har bilder att visa och gå tillbaks till att bara tycka att det här är roligt, så som det ska vara. 
Tillbaks i skolan efter ett utvilande lov och det känns helt okej. Jag är faktiskt riktigt exhalterad för sista terminen även om jag är spänd för nationella proven.
Jag menar vem skulle inte vilja åka utomlands till kroatien på klassresa och få ansöka till gymnasiet. 
Sen känns 2014 som ett helt underbart lovade år, jag kan inte sätta fingret riktigt på vad det är det bara känns underbart. Så med denna underbara känsla avslutar jag detta inlägg och önskar en lika bra känsla för 2014. 
KRAM


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0