Ny header

 
 
Vad tycks?


Ett glatt litet inlägg! :)<3

 
TJEEENA!
SÅ sitter i mitt kök och bara njuter av livet!, fick till en grymt bra träning på idrotten, klarade av ett no prov (som är anledningen jag inte har varit så aktiv), det är fredag imorgon, och lov efter det.
Kunde livet vara bättre?   haha ja ibland bara älskar jag mitt liv.
Hoppas ni är lika lycklig som jag!
Kram


Svampjakt i snön

 
Hej på er!
Så vad har jag för mig?, ja ni kan vara säkra på att jag inte gör något speciellt intressant. Jag har suttit och pluggat hela förmiddagen och har den känslan att det aldrig tar slut, såå segt! Men min helg har inte bara varit plugg, i fredags så hade min klass disco och det var roligt men rörigt, tröttsamt och jobbigt. Igår förgyllade jag min dag med en fruktsallad, mango, svenskta äpple och banan så gott med grädde och lite choklad. Min mamma har bevisligen haft roligare än jag ihelgen, igår var hon på svampjakt, en anning sent haha, men trots att det blev få svampar så fick hon fina bilder och därför tänkte jag visa hennes bilder i brist på egna då skolan håller på att äta upp mig. Det är lite deprimerande med alla läxor men ett måste, dessutom har jag tvätt att ta hand om, det är bara att njuta av livet! nej nu ska jag sluta klaga och njuta av all kunskap jag får och förhoppningsvis ha tid att njuta av det fina vädret!
Kram
 


WHEN FALL MEETS WINTER

HEJ
Nu blev det en ovanlig oordning bland bilderna men jag är för lat för att fixa det haha.
Så en till vecka snart överstökad, bara fredag kvar. Imorgon så blir det disco, jag och min klass ordnar disco för dom mindre klaserna på våran skola, roligt! Min vecka har varit okej, men imorse så sken snön upp hela min dag. Bokstavligt!, det blir såå mycket ljusare när snön kommer. Längtar till skidåkning, jul, vinterkvällsmys, JAG LÄNGTAR TILL VINTERN! Nu ska jag gå och packa till pappa, ahh dras alltid för att packa, hatar att packa och än värre packa upp, haha men det ska någ gå bra:)
Stooora kramar! 


Trevliga tider.Hej!
Idag så var jag hos moster och nisse och hälsade på. Vi målade naglarna och bara myste. Det var trevligt och annorlunda att vara hos dom i jämtland. Det blir spännande att se hur allting kommer bli och vad framtiden väntar. Jag tänkte göra en liten uppdatering nu, för imorgon så blir det läxa, städning, träning och annat måste göra. Sen så kommer jag ha mycket med skolan denna vecka så det kommer bli dålig uppdatering, jag vet att det var det den här veckan också. Men det är börjar bli mycket i skolan med läxor, prov, deadlines, prao, gymasivals funderande, borta på speviella event vissa dagar, elevråd, disko, klasskasse insamligar... det finns mycket mer men det här är en del av mitt liv. Jag hoppas jag kommer ha tid för lite fotografering uppe på skola och träning, för det känns som det var ett tag sen och jag har haft lust att fota i ett par dar nu så vi håller tummarna.
KRAMIIS KRAMIIS


The best feeling!

 
SItter just nu och tittar tillbaks på dom här gamla godingarna, det är någ mina absolut favorit bilder. Jag blir lika förvånad över hur bra dom varje gång och det kan jag säga er att det är den bästa känslan som finns att var så sinnessjukt nöjd över något så att det inte känns som om du har gjort det. 
Kram
 
 


Spegelblankt eller bara en fin reflektion?

 
 
Hej!
Så här kommer det lite fina bilder från häromkvällen.
Så förra inlägget var känslosamt, det var inget jag planerat utan jag kände för att skriva ett inlägg och sen blev det vad det blev. Är rätt nöjd med inlägget för det känns som alla får se en sida av mig som inte visats upp och lära känna mig lite mer, och det är det den här bloggen handlar om mitt liv och mina upplevelser. Jag vet inte exakt vad jag vill göra med den här bloggen. Men jag kommer fortsätta med bilder och sen hoppas (och tror jag) att jag kommer varva lite med mer berättande och känslosamma inlägg där jag kommer skriva om mina tankar och känslor. Så om det låter intressant fortsätt läsa bloggen! :).
Jag har böjat på en ny header, men det strular så får se när jag får ork att fixa det. Sen börjar jag (bara i mitt huvud) plannera en design som jag skulle vilja ha och helst skapa själv ( men det är en bit in i framtiden).
Annars hoppas jag att allt är bra med er och hälsar 
KRAM


Up close and personal... Thanks for reading

HEJ
Tänkte bjuda på en gammal bild som jag gillar, det är från i våras när jag fick min systemkamera (bästa presenten någonsin). System kameran var något som jag hade önskat mig länge och tjatat på länge och mina föräldrar har inte så mycket pengar, pga vi är en stor familj och andra saker, så mamma hade rätt ut sagt att jag förmådligen inte skulle få en kamera. Självkart var jag ledsen och så, men jag visste att mamma och pappa jätte gärna ville ge mig en kamera men att vi inte hade råd. Men då på min födesedag så fick jag en kamera otroligt någ, jag blev jätte glad och förvånad och helt enkelt skit glad. Min kamera är en sådan här sak som jag alltid kan säga tack till pappa, mamma och farmor för jag är evigt tacksam för denna lilla uppfinning, den har gett mig så mycket glädje och möjligheter. 
Det här med att mamma sa att vi inte hade råd är något som våran familj har tacklats med så länge jag kan minnas. Det har varit en sak som jag alltid skämts över och varit rädd för att vi en gång inte skulle ha råd att få mat på bordet , betala räkningarna m.m. ( vi har alltid haft mat på bordet och vi har alltid fått räkningarna betalade). Jag var även rädd för att  vi inte skulle ha råd med något som hade med skolan att göra eller att någon skulle förstå att vi inte alltid hade pengar trots att vi alltid klarat oss. Jag tror att denna rädsla är något som alla känner någon gång igenom livet, och att det är nyttigt att känna detta för då kan man få ett svart mot vitt och vet hur det är att ha bra med pengar så att det inte känns som man alltid är fattig. Jag tror även att denna rädsla har format mig i mitt ekonomiska tänkande. Jag har alltid varit snål och när jag började få egna pengar att spendera på kläder jag behövde, så fick jag lätt skuldkänsor över att jag kanske skulle klarat mig utan en av tröjorna. Jag tog mig med tid ifrån skuldkänslorna och kan nu spendera pengar och njuta av om grejorna jag köper. Dessa känsor har gjort att jag är rädd om mina pengar och sällan är helt utan pengar och alltid tänker ekonomiskt. Jag tror även att det kan påverka mina yrkesval i framtiden just för att jag vet hur det är inte ha så mycket pengar och att jag därför kommer söka mig till en högre utbildning med chans till högre lön. Jag vet mycket väl att man kan vara vädigt lycklig och glad utan pengar för trots all oro jag har kännt så har jag alltid behållit mitt leende och fortsatt blicka framåt och FRAMFÖR ALLT fokuserat på det VIKTIGA MIN FAMILJ, jag har alltid känt att det är det som är viktigt genom allt jag har en familj som älskar mig och som jag älskar innerligt. Det finns personer som har mindre än det och det har fått mig att verkligen värdesätta min famij. Att tänka på detta har gjort mig glad och lycklig. Men jag tror att jag alltid ändå undermedvetet kommer söka mig till en bättre ekonomisk situvation än vad jag har haft som barn.
 
Det finns många som har haft det sämre än jag och min familj ekonomiskt och vi har alltid haft så klarats oss. Och allt ekonomiskt är påväg uppåt och håller på bli bättre. Trots dom ekonomiska svårigheter vi har haft så har min familj alltid värdesatt att ändå kunna göra saker, för att njuta av livet och ha upplevelser som förgyller vardagen bara genom minnet av händelsen. Vi har valt detta instället för lyxigare mat på bordet eller renoveringar, det är ett val jag är väldigt stolt över att mina föräldrar gjorde. 
 
Detta ämne är något jag aldrig riktigt pratat om utan som jag mest grubbat på för mig själv, det är ett ämne som jag tycker är viktigt att ta upp och prata om i te.x. skolan speciellt när barnen är mindre för då har man inte den ekonomiska synen och förstår inte och det kan leda till att man mår dåligt eller kanske i vissa fall ätstärningar med tanke på att barnet vet att föräldrarna har lite pengar så då äter man lite. 
 
Jag har tur som bor i ett sådant bra land som sverige som har många skydd mot att folk ska hamna på gatan eller inte ha råd att köpa mat.
 
Jag är glad om ni som läsare har tagit er igenom hela texten, detta ämne är något som ligger mig nära hjärtat och något som jag delar för första gången med någon annan. Jag vet inte hur dålig våran ekonomi var när jag var barn utan det här är mina minnen och känslor från hur jag uppfattade det hela. Jag hoppas att texten har gett er en iblick i mitt liv och gett er något. Dom som läser det här känner förmådligen mig, men jag känner att det var något som känns skönt att skriva om och berätta hur jag har kännt igenom den här delen av mitt liv.
Till alla er som känner mig närmare JAG ÄLSKAR ER!! säger det säkert inte tillräkligt ofta men jag verkligen älskar er.
 
Kommentera gärna om era tankar och känslor om ämnet, skulle vara jätte intressant att läsa och en stor
KRAM
till er alla
 
KRAM
 


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0