Vålådalen

 
 
 
Igår så blev det är tur till vålådalen närmare bästämt nulltjärn.Det var riktigt mysigt var där med familjen, momma o moffa, moster å hennes pojkvän. Var lite mulet men när solen kom fram så blev det riktigt härligt. Dagen avslutades med pizza från unersåker, det blev sallad för mig mums!
 


Midsommarblomster

 
 
Hej
besämde mig för att göra ett blogginlägg efter första doppet i sjö, bättre sent än aldrig i båda fallen. Den här veckan har spenderats med massa skoj. I måndags då var jag i stan och shoppade sen var jag på boda borg med pappa syskonen och en fin vän ( gick jätte dåligt jag suger på dom där banorna kan inte ett smack). Onsdag och torsdag spenderades med min fina moster. Igår så firade jag mindsommar med säkten hos momma, god mat, roliga aktiviteter och trevigt sällskap. Idag har jag läst,läst och läst lite till sen så har jag även hunnit med att ta ett dopp i sjön, lite kallt med skönt.
Kram på er <3 
 


Skolavslutning och sommarlov!

 
Jahapp du har man gått ut 8 an, och har 9 veckor av sovmorgon SKÖNT. 
Första bilden är en havsörn som bor i kvitsle. 


Badminton och allt annat

 
En vecka kvar nu. Ja vad ska man säga?, är hos mamma nu så det blev badminton här om kvällen. För er som inte vet det så är baminton min favorit sport:) Det är en av om underbara sakerna att komma till mamma badminton hos pappa är det tyvärr omöjligt att spela badminton för där blåser det alltid. Men då hittar man på andra roliga saker som cross, fyrhjuling och mer motordrivna saker:) Som sagt sista veckan nu den lär gå lika fort som hela skolåret sjukt fort. Jag hoppas jag kommer fota en del och lägga upp något inlägg men det beror en del på vädret. Har inte så mycket mer att säga så kraaam på er <3
 


Ja må Sverige leva!Sunset!

 
Så vackert ikväll, ni kan inte förstå hut svårt det var att välja vilka bilder man skulle lägga upp. Hade så mycket fint, önskar ni kunde se alla ;)


Nu blomstrar det i dalens famn...

 
Hej fina läsare aa det är några allafall, jag har sett att jag fått en trogen läsare som har varit in på min blogg varje dag, tack till dig vem du nu är! Allt börjar lugna ner sig och man börjar ana slutet på riktigt nära håll. Skolan börjar få ett slut på riktigt och vi börjar slänga gamla skolböcker från året, känns sjukt skönt! MIn vecka har varit bra med fint väder och fin tid med underbara vänner. I onsdags var vi på något som kallades skogen i skolan, det var intressant men sjukt jobbigt och sjukt varmt, men men ska inte klaga. Helgen spenderades med brännboll glass och slö. Och gissa vad jag gjorde mer i helgen, jag beställde yranbiljetter HUR GLAD :D. Underbart att få det gjort och är så tagad inför yran. Att spendera en hel helg med underbara vänner och härliga kvällar och underbar musik, vad mer kan man önska sig??. Har en bit kvar dit så fokuserar på här och nu. Imorgon har vi so prov, håller tummarna för att det ska gå bra :). Sen hoppas jag på att få ett sommarjobb på nordlock och tjäna lite cash! Håller tummarna för det också och vore väldigt glad om ni kunde hålla tummarna med mig...;) 
Nä kraaam på er nu och hoppas ni får en underbar vecka, vem vet det kan ske mirakel trots att dom har spått dåligt väder
 
Den första bilden är tagen av min underbart fina mamma, jag tänkte att hon skulle bli glad om jag visade var jag har fått mina fotoskills ifrån ;)


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0