Life and all this other stuff

Bilder från ett par veckor tillbakas
 
Tjenare!
Så vad har hänt i mitt liv?, ja du rätt mycket. I veckan så var jag på gymnasie besök, på gamla john bauer nu mera storsjögymnasiet och det var riktigt intressant med bra info och fakta. En rolig dag som både gav mig en klarare bild av vilken skola jag vill gå på och gjort mitt val svårare. I lördags så blev det hockey, en shl match, riktig coolt att få se bra hockey med bra lag. Hockey är en sådan sport som jag alltid tittat på, allt från när man var liten och man satt och titta med pappa till att nu titta för nöjets skull. Så det var en häftig upplevelse för mig att faktiskt få se en hockey match live, speciellt när det var bra lag. Skellefteå spelade mot modo och vann överlägset.
På onsdag är det utveklings samtal, så det ska bli spännande att få se hur man ligger till med skolan (hoppas jag inte har sänkt mina betyg) och nästa vecka är det prao, jag har fått prao på ett it-företag vid namn ricoh, mitt första val så det ska bli spännande. Sen efter den veckan så är det mer gymnasie besök och efter det så ligger julen precis runt hörnet (kan inte vänta!!!!).
Tiden går så fort att jag inte hinner med, haha.
Kram på er godingar och hoppas att era liv också flyter på. 


:D

Hej
Så jag ha fått en tavla av en av mina mest om tyckta bilder. Det är coolt att se sin egen bild på en canavastavla på 1x1m som sitter på väggen!, man känner sig stolt :)
Ta hand om er!
KRAM
 


Sparkle, when to old friends meet

 
Tjo
Så klev upp tidigt på morgonen i lördags och fotade och resultet blev dessa fina bilder. Riktigt nöjd med ett par av dom! :)
En vecka sen senaste inlägget, jag är ledsen hörni men det blir så när bloggen inte kommer på prioritets listan bland allt annat. Men har många bilder nu så får hoppas på att det blir bättre uppdatering längre fram.
 
Det är lite lugnare i skolan (eller känns så just för tillfället), lite läxor och så men det flyter på. En sak som däremot inte är lika bra är min otur,igår tappade jag min telefon i toaletten FÖR ANDRA GÅNGEN,haha så galet kan inte förstå hur man kan vara så klantig när man verkligen tycker om sin telefon, men som tur så fungerar den fortfarande.
Nu ska jag gå och skriva mejl, känner mig så vuxen när man måste skriva en massa viktiga mejl haha.
 
KRAM PÅ ER!
 
 
 
 


Vart tog mitt lov vägen?

Hej
Så tillbaks till skolan efter en vecka ledigt! Eller ledigt och ledigt, jag har gjort saker hela veckan så jag känner mig lika utmattad som efter ett par veckor av skola. Men det har varit en rolig vecka, jag har firat syster yster, varit på boda borg och blivit skrämd, varit i stan på bio mys med pappa och sanna, sett på basket, ättit tårta 2 dagar, mysit med kompisar, tagit lång fika på stan med mina älskade kompisar, tjänat pengar till klasskassan. Jag tror jag aldrig har vartit så upptagen på en lov vecka. Därför har jag varit borta från bloggen och levt mitt liv i realtid och roligt har det varit, men nu är det dags att gå tillbaks till skola och jobba hårt. Kommer bli mycket omkring gymnasieval i framtiden, nu börjar nämligen alla öppna hus, prova på dagar och allt sånt, samt prao framöver, SPÄNNANDE!
Kram på er godingar!
 
Lite bilder från lovet
 


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0