Focus travel

http://www.youtube.com/watch?v=pWZ0kumdSUc
 
 
Hej.
Gott nytt år!
Den här videon visar hur jag har ändrat focus lite itaget. Bilderna är tagna i höstas och det blev så många så jag gjorde en film av det. Jag är rätt nöjd men shit vad tid det tar när man inte kan. 
Kanske gör sådana här fler gånger, jag tycker det är rätt roligt att se hur fokusen förflyttas. 
KRAM


En dag efter jul, aj aj aj :)

Hej!
En dag efter jul och min mage är i uppror. Gud vad mat och godis jag har ätit dom här två dagarna.
Så dagen efter jul och och jag har ett stort leende på läpparna, hade en underbar dag igår. Jag fick jätte fina och bra presenter en bra blandning mellan överraskning och saker från önskelistan.
Och idag har jag och familjen bara legat i soffan och tittat på serien friends, så härligt med slö dag.
Lite mer än en vecka kvar av lovet och jag ska verkligen försöka få ut så mycket som möjligt av det för jag har en tuff och rolig vårtermin framför mig.
Kram på er och hoppas ni också hade en bra jul!


Jag önskar eder alla en riktig god jul!

 
Hej
Så nu är jag tillbaks efter en oväntad bloggpaus. Det blev så att efter praoen blev det för mycket och då är det bloggen och fotograferingen som får lida. Det kändes inte heller riktigt roligt med bloggen och en vinter med snö brist gav mig foto torka. 
Men nu blickar vi framåt och tar nya tag, hoppas på att kunna vara mer aktiv efter jul och dela med mig av mina bilder igen. Har precis lika mycket att göra men jag har tänkt att prioritera om lite grann och finna glädjen i fotograferingen igen. 
Med en sista mening önskar jag er en riktigt god jul!
KRAM
 
 


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0