Vet inte vad det blir av detta...

Hej,
 
Det var väldigt längesen, jag vet inte varför jag slutade, har ju alltid älskat att sätta mig ner samla ihop lite bilder jag älskar och lätta hjärtat. Jag ansåg väl helt enkelt att tiden ran ut...
Hur som helst så vill jag försöka komma tillbaka, samla ihop bilder jag tycker om och skriva för min skull för med all sannolikhet så är jag den enda som läser denna bloggen. Men det spelar ingen roll för det är för min skull jag gör det, för att jag ska göra någon jag tycker om och bara skriva utan att korrektur läsa, det får bli min dag bok, något som är bara mellan mig och mina ord helt enkelt. Så därav behöver jag inte skriva om vad som har hänt sen sist, det vet du ju redan ;)
 
Det jag ville dela med mig idag var några bilder som jag tycket mycket om. Jag har haft möjligheten att foto i RAW format i över ett år nu men aldrig redigerat dom. Eller aldrig och aldrig... Jag har öppnat ett redigerings program flera gånger och försökt men har inte orkat sätta mig in i det då jag har blivit skrämd av alla inställningar. Men i lördags morgon när jag vaknade så kände jag en stor lust för att jobba med mina foton så jag kollade upp ett youtube klipp och började testa. Jag blev oväntat nöjd med resultatet och tyckte faktiskt också att processen var väldigt rolig. Haha jag som alltid har tänkt att om man behöver redigera så fotar man fel, visserligen tycker jag fortfarande att det innehåller en viss sanning men det behöver inte bli så extremt som jag ibland gör det. Här är i alla fall resultatet som jag blev så nöjd över att jag började skriva här igen. Orginalen är överst och de redigerade är nederst.
 
 
 
 
 
 


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0