En lycklig tjej bakom tangenterna

 
Tjeenare
Mitt liv är gött., bara tvungen att säga det för jag är ärligt lyckig när jag sitter här och skriver det. Jag har fått tillbaks foto glädjen som jag saknat, jag mår bra, nej det är bara underbart. Förlåt för skryttet. 
Igår beställde jag en klänning till skolavslutningen, hoppas then passar!, ska bli så spännande att få se den. Det är läskigt hur kort tid det är kvar tills jag går ut, men jag försöker att inte tänka så mycket på det för då flyter det på bättre och kommer fortare. Här är bilderna från någon dag sen, blev kanske inte så många men den här typen av fotografering är inte min starkaste sida. Men jag är taggad på att försöka utveckla den!
Kram
 


Sneak Peak...

 
Här kommer en sneak peak.
Häromdan var jag ute och fotatde och fick hjälp ev en liten modell, det var riktigt roligt att fota med någon i bilden. Jag lekte mycket med silutter, men det blev så sjukt många bilder så jag vet inte riktigt när jag kommer hinna gå igenom allt så nu får ni en sneak peak och sen hoppas jag att ett länge inlägg med fler bilder kommer upp om ett par dagar eller så. 
Kramis
Ps. Idag fyller min fina och underbara kompis Rebecca år, GRATTIS REBECCA, så titta gärna in på hennes blogg, hon är även en väldigt duktig fotograf! Länk finns här.
 


Idag sken solen!

Ni får en gammal bild idag för kamera betteriet strular. 
 
Idag sken solen, stor och ljus stog den på himlen. Det är helt underbart nu när solen är tillbaks med värme, man kan nästan sitta ute och läsa utan att frysa. Idag har varit en bra dag, vi hade nationella på vilket ja förövrigt fick A på (så nöjd!) och i pausen hann jag och vänner med en riktigt skön promenad. Eftermiddagen beståd mest av lek och sen tog jag promenad vägen hem för att sitta och njuta av solens sista stålar.
Trots det uderbara så har jag märkt att mitt humör går väldigt upp och ner. För några veckor sen kändes det som universum var emot mig och nu går det rätt fint, sen så blir jag väldigt konstig ibland när jag är trött. Det är som jag inte orkar hålla ihop mig själv så allt blir bara en röra som leder till ingenting. Men i allt så känner jag fortfarande tacksamhet till det liv jag får leva. Det blir ett sådat extremt hoppkok av olika känslor och det känns att det tar lite på krafterna.
Aja antar att det är en del av mitt liv och igenom det tar jag mig iallafall.
Kram, hoppas solen skiner upp era liv lite också! 
 
 
 
 


Batteriet tog slut :(

 
Tjo!
Idag så drog jag ut i skogen för att ta lite kort, har tänkt göra det flera dagar i rad nu. Och så imorse så gjorde jag det, men efter jag tagit några kort och faktiskt är börjar känna den härliga känsla av att förlora sig själv i bilden så dog kameran. Så tråkigt..., men jag kanske försöker ta en tur till senare i veckan. 
Ha de bra!
 


Sex månader sen...

Bilderna är tagna för sex månader sen
 
Sex månader..
.. Det kanske inte låter som så länge sen, men det känns väldigt längesen. I alla fall när jag tänker på allt som har hänt sen dess och hur mina mål, drömmar och förväntningar har förändrats. För sex månader sen så hade jag inte haft prao och kommit till insikten om hur mycket jag tycker om teknik. Jag hade inte heller bestämt mig för vilket gymnasium jag skule gå. Min moster bode inte här då, jag spelade varken gitarr eller fann måla naglarna roligt. Jag ver helt besatt av YouTube och jag fotade åtminstånde en gång i veckan. 
 
Det känns inte riktigt som den jag skulle beskriva mig som nu. Det är lite roligt det där med hur mycket man kan förändras på sådan kort tid, jag känner mig till och med som en annnan person än vad jag gjorde för en vecka sen. Man utvecklas mycket mer än vad man tror... eller jag utvecklas mycket mer än vad jag tror. Det jag fösöker säga är kanske att man inte ska fokusera så mycket på frmatiden men inte heller längta tillbaks, för livet blir så mycket lättare om man bara tar allting i taget och tiden går mycket fortare. Tänk om sex månader har jag förhoppnigsvis haft en sommar med arbete och erfarenhet. Om sex månader så har jag börjat gymnasiet. Om sex månader kommer jag vara en annan person med ett annat liv. 


En dag eller två!

 
GRATTIS MORFAR 70 ÅR!!!!
Japp, en underbar helg var det. Skratt utan och med skämt, flashbacks, trevliga tider och god mat stog på agendan denna helg då vi var bjudna till trillevallen. Skönt med pauser att bara slippa tänka och njuta av livet, det är då dom här oförglömliga helgerna står och bjuder in dig. TACK, för en fin helg fina släkten.


Avicii bättre än ett vanligt träningspass

 
Tjena, longtime no see eller vad säger ni?
Ja det var ett tag sen jag uppdaterade och jag saknar er och kanske mest att fotografera. Går aldrig ut med kameran och fotar nu för tiden. Vet inte riktigt vad som är störrsta orsaken till detta mycket att göra eller brist på inspration, det kanske är en blandning. Men nu får nu lite bilder från mobil perspektiv iallafall. 
I helgen så var det Stockholm på agendan och inte bara Stockholm utan också Avicii och det var precis så underbart som det ser ut. Hela helgen var en skön paus från allt skit här hemma och Avicii var helt otroligt, jag tror aldrig jag har dansat så mycket förut, dansade så svetten rann och fötterna värkte men mer värt det har det aldrig varit. Så tack till mammas kusin som sålde oss biljetterna, TACK ERIKA!. Även tack till mamma som betalade resan, och allt från mat till husrum och trasnport, DET VAR HELT UNDERBART!
Förhoppningsvis är detta den första konserten av många och det härliga är att jag har allt framför mig...
KRAM
 
 
 
 


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0