Åre höstmarknad.., mysigt

 
Tjo,
I lördags så var jag på åre höstmarknad med familjen, vi åt på årebageri och sen gick vi på höstmarknaden. Dom hade fårvallning genom marknaden så det var speciellt och lite häftigt, det var så många får. Det var en trevlig mysig familjedag. 
Idag så började det segt och sen har vi plockat in grejer inför vintern och typ städat. Känns som allt bara flytter på och det börjar känns som en cirkel som bara går runt och runt samma saker varje vecka men livet fortsätter vidare.
Kram
 
 


From fall to winter...

 
Japp lite bilder från dagen, började fota imorse det var otroligt fint med solen men jag missade det perfekta ögonblicket men men. 
Jag är ledsen för att jag inte har uppdaterar på ett tag men jag känner att när jag inte har något att säga eller har några foton att visa så kän det onödigt att uppdatera, men jag hoppas att dom inlägg jag gör blir bra. 
Hade skolfoto idag så hoppas det blir både fina och roliga bilder där ifrån, som nior fick vi ju fota spexfoto och jag tror det blev riktigt roligt. Imorgon blir det en arbetsmässa på travet som ska ta mig närmare ett bra gymnasie val, så det bli spännande!
Kramiis


Längesen men där finns där än

 
Japp det var ett tag sen jag bloggade, men nu är jag här med ett nytt inlägg!
Hur är det med er?, Jag är ny helt frisk och det är underbart!
Allt har flutit på som vanligt det har inte hänt så mycket, imorgon så ska klassen med förädrar prata om klassresa så det blir spännade! I skolan går allting bra, jag jobbar på och funderar mycket på vilket gymnasium jag ska välja. Just nu så står jag mellan el och energi eller teknik väldigt olika program men vi får väl se vad det blir... 
Kram
 


Made it to the top!


Bilder år alla håll från toppen, från där vi kom upp och sen roterat till vänster.
 
Bilder från resans gång
 
Japp en underbar fjälltur med underbart väder, och jag tog mig till toppen!
Är riktigt nöjd att jag tog mig hela vägen upp för påvägen upp så var det rätt tufft för jag kände av min gånga förkylning. Men är så nöjd och det var en så bra dag, helt underbart och fina bilder blev det också på en eller två av bilderna kan du se sylarna och på flera bilder åre skutan, man såg verkligen allt där uppe nä helt fantastiskt hoppas jag får chans att gå den turen igen! Vi gick ungefär en mil så det var en lagom tur.
Hoppas ni hade det lika bra som jag igår!
Kramiis!
 
 
 
 
 
 
 


Street lights...

 
Jag fick ett litet infall igår och sprang ut och fotade igår, blev väl inte riktigt som jag ville att det skulle bli. Hade stora problem med ljuset och att få till rätt inställningar i kamera för att få rätt ljus, och det ledde till att det blev en väldigt lång slutar tid och för mig som inte har något stativ och handhåller kameran blir det svårt att få klara blider med bra fokus. Så det här blev resultatet, fick väl till några bra bilder men hoppas att jag kan fota bättre bilder i mörker i framtiden, vem vet?, jag utvecklas hela tiden.
Kram på er
 
 
 
 


Höst solen skiner

 
HEJ
Hur mår ni?, Jag har blivit i stort sätt frisk, jätte skönt. Är så taggad iför fjällturen!! jag brukar inte vara så taggad inför fjällturer, men jag tror att förhoppningen på utsikt hela vägen till norge har fått mig att längta rätt mycket. Igår så fick jag en underbar middag av min momma som vi firade, det blev roulader till huvudrätt och tårta till efterrätt såå gott. Idag har så har jag inte gjort så mycket och jag ska någ ta det rätt lungt så jag hinner bli helt frisk!. Jag har börjat läst en bok i mortal instuments serien, vet inte så mycket om den serien men ni kanske har läst något om den?
KRAM på er godingar


Bra väder och Glatt humör

 
 
 
Tjenare moss!
Jag sitter hemma med ont i halsen allmänt trött och förkyld. Trots förkylning så är jag på riktigt bra humör idag, vet inte varför men jag är bara glad. Kan bero på et underbara vädret som vi har just nu, japp strålande sol och varmt!, vem gör det inte lättare att få ett leende på läpparna än solen?
Nästa vecka så ska vi på fjällvandring med skolan och det är sagt att det ska bli stålande väder och med utsikt till norge, så om jag inte är frisk då så har gud något emot mig.
Annars så händer det inte då mycket, min mormor fyller år på lördag, Grattis momma!, så om jag hinner bli frisk så ska vi fira henne.
Hoppas ni har det lite bättre än jag och KRAM PÅ ER! 
 


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0