Friheten med ett körkort och ett par friska ben!

 
Hej!
 
I helgen så använde jag för första gången mitt körkort till ett eget äventyr. Det var inte första gången jag körde själv då mitt körkort har blivit väl använt på jobbet men det var första gången som jag får iväg och gjorde något av eget initiativ. Nu förstår jag varför alla säger att det är en sådan frihets känsla med ett körkort. Helt ärligt så var det helt fantastisk att själv kunna ta sig iväg och hitta på något utan att vara beroende av någon annan. 
 
Som ni ser så tog jag med mig min syster och vår hund på en fjälltur, toppen vi gick upp på ligger vid bydalen och vi gick ifrån fjällhalsen. Jag har varit upp där några gånger förut men utsikten är lika slående varje gång. Det sägs att man ska kunna se till Norges gräns om man vet åt vilket håll man ska titta ;)
 


En sen kväll med en kär vän

 
Hej igen!
 
Det var minst sagt ett tag sedan och dammet på kameran hade verkligen börjat lagt sig. Men en kväll förra veckan så sa jag till mig själv att om jag vill börja fotografera igen så måste jag börja att ta med mig kameran någonstans. Så jag hängde kameran över axeln och tog en promenad med en väldigt kär vän. Promenaden sträckte sig lite längre än väntat då konversationen flöt och våra fötter gick. Det hela slutade med några foton, vackra minnen och trötta fötter. Allt saker som jag älskar i livet, vissa kvällar lever man lite mer än andra....
 


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0