Black and white, i don't know if it works.

 
Det här är den redigerad bild av en bild som jag har tagit, vet inte hur bra den är. Men kommentera gärna och säg vad jag kan göra bättre!


MY AMAZING ZOOM!!!

 


Shine bright like a diamond!

 
HEJ
Helgen var helt underbar med mycket härligt väder. Jag hade lite ont i halsen men vem överlever inte med så underbart väder och fina släkten? Lördag spenderades med min fina släkt på mammas sida, jag klippte mig, tog massa kort. grillade och massa annat skoj. Söndagen var också riktigt bra vädret var till och med bättre än lördagens. Jag spenderade tid med min moster och resten av familjen. Jag läste även rätt mycket men vilken dåre gör inte det?. Sammanfattningsvis var det en helt underbart fantastisk helg! 
Ps. ursäkta för så mycket bilder men det så här det blir när det är fint väder och jag har chans att fota ;)


:)

 
Ledesen för dålig uppdatering!
Men den här vecka har verkligen varit strässig. I måndags då fyllde min underbara vän tina år så jag och mina andra kompisar fixade överrasknings middag. Sen har det varit MASSA skoljobb det är jätte mycket att göra färdigt dom sista veckorna och lärarna proppar oss med saker vi måste hinna innan sommarlovet. Men trots det har de varit en bra vecka, känner att jag blev klar med det jag behöde hinna. Känner dock av halsen idag, hopppas jag inte blir sjuk! 
Nu ska jag in till stan och köpa hörlurar sen far jag till mamma, och träffar min fina moster som kommer upp över helgen :) TREVLIG HELG PÅ ER!


Känslan att måsta fota!

 
 
Har ni någonsin haft den känslan av att ni måste fota, att man kan helt enkelt inte låta bli för det är så fint?
Den hade jag igår. Det var en helt underbar dag, vi firade min älskade lillasysters födelsedag med tårta och släkt. Sen så grillade vi till kvällen med mormor och morfar och pappa. Vädret hela dagen var underbart solen sken och det blåste nästan ingenting, det kändes och luktade som sommar helt underbart. Sen avslutade jag dagen med att spela min favorit sport badminton på min ny krattade plan(krattade så jag fick en blåsa). Nu ska jag ut och njuta av det precis lika underbara vädret som igår. KRAMIIS 


Summer mode!

so
 
Som rubriken säger har sommaren kommit, eller det känns som så med 21 grader i luften och sol. Jag hoppas den har kommit för att stanna!
 


Summer is on its way!

 
Tjabba tjena hallå!
igår var jag som sagt på gymnasiebesök,var riktigt intressant och informerande även fast jag inte var intresserad av någon av dom linjerna. Vi fick lunch från ettorna som gick resturang och livsmedel, riktigt gott och lyxigt vi blev serverade och fick efterrätt inte varje dag det händer!


En favorit

här är en bild som jag tog samtidigt som dom andra "vattenbilderna" men den kom inte med i det inlägget av någon anledning. Men det är en bild som jag är väldigt nöjd med så jag visar den nu istället.
 


The last sun drops

 
är hemma sjuk idag,men taggar inför imorgon och gymnasie besök, de ska bli spännande!! bilerna är från igår kväll 


Fin dag!

Igår var jag i stan med tjejgänget, vi fotade en del nere i badhusparken och sen så shoppade jag nya skor på stan till skolavslutningen. Efter det så får jag hem till min farmor och jag och mig familj stack till min farbrors 50 års kalas det var trevligt och det blev riktigt fint väder till kvällen. kom hem rätt sen så ni får gårdagens bilder idag. 


Fog is made of water

 


Vår!!

 
Var ute och fotade med min riktigt fina kompis tina igår. Våren är nu kommen på riktigt solen har strålat mer än ved den har gjort på ett halvår dom senaste dagarna och det har varit rikitigt varm SÅÅÅ SKÖNT. Längtar så mycket till sommarn så det är helt sjukt!! Men det är inte långt kvar slutar skolan om typ 6 veckor och går ut 8, det är också helt sjukt allt har gått så fort! Ne nu ska jag gå och äta frukost och sörja över att solen har försvunnit för dagen.


Something for the day!

This is me!

Photo Explosion


Hope you like it!


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0