Avicii bättre än ett vanligt träningspass

 
Tjena, longtime no see eller vad säger ni?
Ja det var ett tag sen jag uppdaterade och jag saknar er och kanske mest att fotografera. Går aldrig ut med kameran och fotar nu för tiden. Vet inte riktigt vad som är störrsta orsaken till detta mycket att göra eller brist på inspration, det kanske är en blandning. Men nu får nu lite bilder från mobil perspektiv iallafall. 
I helgen så var det Stockholm på agendan och inte bara Stockholm utan också Avicii och det var precis så underbart som det ser ut. Hela helgen var en skön paus från allt skit här hemma och Avicii var helt otroligt, jag tror aldrig jag har dansat så mycket förut, dansade så svetten rann och fötterna värkte men mer värt det har det aldrig varit. Så tack till mammas kusin som sålde oss biljetterna, TACK ERIKA!. Även tack till mamma som betalade resan, och allt från mat till husrum och trasnport, DET VAR HELT UNDERBART!
Förhoppningsvis är detta den första konserten av många och det härliga är att jag har allt framför mig...
KRAM
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mie
2014-03-16 @ 21:22:09 URL: http://miejensens.blogg.se

Åh vad avundsjuk jag blir! Vill också se honom live. Vilken låt var bäst live? :D

Svar: Svårt att säga för det var ett sådant drag hela tiden, men jag kan väl säga att dom mesta kända låtarna var dom som folket hängde med på bäst men låtarna med bäst drag var absolut dom i mitten och speciellt dear boy enligt mig.
Ella


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus