Höst vimmel!

 
Hej på er!
Och så har ännu en vecka flutit förbi,jag har en känsla av att dom flesta veckorna kommer gå rätt fort. 
Idag så har jag tillbringat dagen med min fin mormor och morfar, en trevlig familjedag. Igår så var vi och hämtade en ny jätte stor soffa iiiii, är så nöjd och glad Älskar verkigen soffan, den är så stor så alla får plats. Sen så blev det thai till middag och ihopsättning av soffan.
Så höst, vi tycker ni om hösten?. Själv hatar jag hösten, okej hatar kanske var lite extremt men jag tycker absout inte om hösten. Jag tycker bara at det är en seg årstid och man går bara och längtar efter snön (jag gör det iallafall). Men det är ju offantligt fint på hösten så jag hoppas jag får massa fina bilder i höst.
Kramis Kramis 
 


Moonlight

Månen var fin igår kväll!
 
Tjäääna 
Första skoldagarna över, och det gick bra! På torsdagen var det mycket genomgånger inför det kommande året, och på fredagen var det friluftsdag, vi niorn ledde olika grupper, grupperna gick runt till olika stationer, dom flesta stationerna handlade om samarbete. Det var väldigt roligt, sen var min grupp väldigt bra och vi vann! Första gången jag vann något på skolan så det var extra roligt. På fredag kväll så grillade min familj med farmor, sen så gick jag och lade mig rätt tidigt jag var helt slutkörd efter dom två dagarna (kan ha berott på att jag lade mig lite sent). Igår så var jag på fotbolls match det var öfk mot gais och öfk vann 2-0. Riktigt roligt, min kompis hade fått grattis biljettter så det var sjukt bra platser för att ha varit gratis! 
Bild från fotbolls matchen
och färjan hem 
 
 
 
 


It's raining...

 
Tjolahopp!
Nu är man hem kommen från kollo. Det var roligt, första dagen så packade man upp, gjorde kollo tröja och sen ströck jag en del tröjor, det var extremt segt för jag hade ingen musik att lyssna på för man får inte ha mobil på kollot och jag är så jävla snäll så jag hade ingen mobil med mig. Senare på kvällen blev det kolbullar (sjukt gott) och efter kolbullarna på blev det spökrunda. Jag var en av dom som skrämde alla ungarna, men jag blev också lite skrämd själv, Jag tycker jag var ovanligt lugn för att ha varit så extremt rädd för mörker, jag kunde hålla mig lugn trots att jag satt själv i skogen typ en timma runt 23.30 på natten, är riktigt nöjd med att jag även kunde gå en del av rundan och själv bli skrämd och tycka att det var kul. På lördagen så for vi till stan och började med att gå på teknikmuseet, det var väldigt intressant. Man gick runt och tittade på gamla stridsplan, provade att hänga i en fallskärm och satt i en viggen. Det var coolt, man såg massa gammla coola bussar, flygplan, spionutrustning, militärutrutrustning. Helt enkelt väldigt intressant roligt spännande och coolt. Efter det så for vi till boda borg och sprang omkring i rummen, skit kul. Det blev tacobuffe och sen mer omkring springande, när vi kom hem så hamnade jag framför en brasa med en fin bok, det var riktigt mysigt.  Nej jag tyckte om kollot mycket i år!
 
I kväll åt vi fish and chips, det var över förväntan och riktigt gott faktiskt. Nu måste man fara till england och smaka på orginalet. 
Kram på er alla <3
 
 


Golfbanan

Kan ni se golfbollen?
 
HEJ
Idag när det blev ett uppehåll i regnet så pappa passade på att åka till golfbanan och hela skocken följde med, så det blev en dag på golfbanan. Jag sanna och tilde spelade frisbeegolf, det var rätt kul faktiskt speciellt när man fick till tekniken. Pappa spelade golf medans frida var hans caddy. Det blev en trevlig och rolig dag, det var ett trevligt familje event. 
Som ni märker så har jag varit betydligt mer aktiv här på bloggen än tidigare i sommaren, jag har kommit ur sommar slöheten och börjar bli redo att komma in i rutinerna och räta uppp mitt liv. I helgen så kommer jag vara på kollo, vet inte om det kommer bli några bilder där ifrån. 
Kram och hoppas ni har det lika bra som jag!
 
 


En tur på fyrhjulingen

 
Senare på kvällen
Här är lite fler gammla bilder från sommarn, tog dom när jag var ute och körde fyrhjulig med mina syskon.
Kramiis
 
 
 


Oldies from the summer!

 
Här kommer lite gammla bilder från sommaren, jag kommer lägga upp lite fler gammla bilder imorgon. 
 
Bara två veckor knappt tills skolan börjar, och jag börjar nian Så sjukt. Nej men det känns skönt att få börja skolan (nästan), med vädret som är nu så blir det kul att få något att göra och sen så få man ju träffa alla fina vänner igen. Det regnar typ hela dagarna så blir det att man bara sitter inne och degar. SEGT 
I helgen så kommer det bli kollo, så jag ska gå på det och sen börjar skolan på torsdagen efter det. 
 
Kram
 
 
 


Zoo hit och zoo dit...

Tornfalk
Skogenskonung 
Ren
Myskoxe
Duvhök
Rävlyor
Brunbjörn
Bivråk
Kungsörn
Vargvalpar
Varg och Skata
Järv
Lodjur
Berguv
Fjälluggla
Hökuggla
Pärluggla
Hornuggla
Slaguggla
Sparvuggla
Kattuggla
Lappuggla hona
Lappuggla hane
Dom fina träspångarna mitt ute i skogen
 
Hej
Igår så for vi hem från leksand :(, så tråkigt för det är minst 10 grader kallare hemma så jag saknar redan leksand... Iallafall så får vi hem igår och påväg hem så for vi förbi mitt favoritzoo Järvsö. Jag verkligen älskar järvsö zoo för det är så mysigt att gå omkring på träspångarna mitt ute i skogen och titta på alla djuren, sen får man jätte bra översikt över burarna för träspångarna är uppbygda över burarna så man ser i princip hela buren. Det var jätte mysigt sen luktade det så där gott som det gör efter det har regnat i skogen. Jag fick ett par bra bilder också, jag hoppas ni gillar dom.
Kram på er! 
 


Leksand å sommarland!

Vårat kök/sovrum/vardagsrum
'
Badrummet med dusch och allt
Det stökiga soverummet som jag sanna och frida delade på.
 
HEJ
Sen sist så har jag hunnit spenderat två dagar på sommarland. Det har varit sol och hyvsat fint väder båda dagarna. Det har varit mycket plaskande och roligheter, sommarlandet var överförväntan faktiskt det fanns massa roliga åk attraktioner. Tilde och Frida har haft riktigt roligt, dom åkte karusselen som syns på bilden säkert 20 gånger MINST. Skulle defenitivt rekommendera det, speciellt till barnfamiljer då sommarland var väldigt barn vänligt för alla åldrar upp till ungefär 11 år, men även jag hade kuul så man kan vara äldre också. Vi har även ätit ute varje kväll och solat oss semestersolen. 
KRAMIIIS
 
 
 


My busy day!

Brunbjörn
Lodjur
Sibirisk Tiger
Sibirisk Tiger
Snöleopard
Isbjörn
Hej!
Just nu sitter jag i en lägenhet i Leksand, efter första dagen på semestern som pappa har ordnat.
Vi klev upp tidigt i morse (runt 7) för att vi skulle komma iväg en bra tid och hinna med allt. Så jag tänkte vara smart och gå och lägga mig i tid i går, det gick sisådär... Det började bra med att jag släckte vid 23, men sen var det ju det där med att somna också..., det slutade med att jag klev upp runt 3 och gick ut å fotade och satt och tittade på den fina utsikten. Somnade faktiskt sen runt 4, så jag vet inte hur jag är så pass pigg just nu, men är lika glad för det. Så som jag sa tidigare har vi just dragit ut på semester äventyr. Vi satte os ner i bilen och brumade till orsa ( en bil tur på typ 3 timmar så där lagomt långt så det blir mysigt). Orsa björnpark stog och välkomnade oss med öppna armar. En fin park med många fina djur så ni ser! Tillbaks in i bilen och vi brumade vidare ner till leksand, tog c:a 1,5 timma. Vi gjorde oss hemmastad i en studentlägenhet som vi bor i ( dom hyr ut den på sommarn). Sen blev det thai till middag, jag åt något som hette Thai Pad, det var nudlar med ägg å massa annat gott ;). Imorgon så blir det leksand sommarland och en massa bus. Kommer förmodligen uppdatera er med mer bilder från det.
Men kram på er underbara människor ute i världen och hoppas att ni har det lika bra som jag! :)
Godnatt pussar <3 
 
 
 
 
 


Om

Min profilbild

Ella

RSS 2.0